Conditii de prestare a serviciilor in Chisinau si Moldova.

TERMENII DE OFERTA A SERVICIILOR

Folosirea site-ului www.miaflori.md si a serviciilor sale inseamna acceptarea termenilor si conditiilor stabilite in aceasta sectiune. Indiferent de statutul dumneavoastra juridic, persoana care utilizeaza acest site (denumita in continuare Utilizator) se angajeaza sa citeasca cu atentie conditiile si regulile de utilizare a acestui site, enumerate pe aceasta pagina si apoi sa confirme acceptarea neconditionata a acestor termeni. Proprietarul si administratorul acestui site este MIALIT-M. Neconcordanta cu termenii si conditiile mentionate, este exprimata prin incetarea utilizarii acestui site.

DESCRIEREA PRODUSELOR PROPUSE

Descrierea produselor este completata de fotografia acestora. In absenta unui produs anume, a culorilor necesare sau a altor componente ale buchetului, se face o inlocuire cu un produs similar ca aspect si valoare. Utilizatorul poate comanda, dupa preferinta, un buchet care nu are analogi pe site, in deplina conformitate cu propriile dorinte, dar in acest caz, costul este calculat individual.

POLITICA DE PRET

Pretul final este acel confirmat la executarea comenzii. Daca pretul sau orice caracteristica a produsului este depistat ca fiind incorect indicat pe site-ul www.miaflori.md, sau daca livrarea nu a fost inca efectuata, operatorii site-ului contacteaza Utilizatorul pentru a confirma pretul real. in absenta unei legaturi telefonice cu utilizatorul sau daca utilizatorul a refuzat sa cumpere la pretul nou, aceasta comanda va fi anulata de pe site si Utilizatorului i se va restitui toata suma platita. Administratia www.miaflori.md isi rezerva dreptul de a modifica oricand preturile publicate pe site, la discretia sa.

GARANTII SI LIMITARI

Miaflori.md nu este responsabil pentru restrictionarea sau incetarea accesului la site in decursul oricarei perioade de timp, care a survenit din motive tehnice, comerciale sau altele. in plus, Miaflori.md are dreptul sa suspende sau sa opreasca complet functionarea acestui site, fara notificari suplimentare. Miaflori.md nu are nici un fel de obligatii de a actualiza acest site. In acelasi timp, Miaflori.md are dreptul, in orice moment, sa modifice partial sau complet continutul informatiilor furnizate pe site, fara o notificare prealabila catre Utilizator.

Miaflori.md nu numai ca nu garanteaza disponibilitatea absoluta in depozit a tuturor produselor afisate, dar are si dreptul de a refuza executarea oricarei comenzi fara a explica motivele. In acest caz, clientului i se returneaza toti banii platiti de acesta pentru comanda data.

ZILE SPECIALE

In zile speciale ca 30, 31 decembrie, 1 ianuarie, 7 ianuarie,14 februarie, 23 februarie, 1 martie, 8 martie sarbatorile de Pasti, 31 mai, 1 septembrie pentru a beneficia de livrare la comanda, este nevoie de achitarea integrala si efectuarea comenzii cu minimum 2 zile inainte. Pentru a efectua comenzi in zilele mentionate mai sus si a ridica comanda de sinestatator este nevoie achitarea integrala si efectuarea comenzii cu minimum 1 zile inainte. In caz contrar compania MIA FLORI pastreaza dreptul de a anula in linie comenzile date. In caz ca comanda este efectuata in una din zilele speciale, mentionate in lista de mai sus si achitata tot in ziua aceasta (adica fara efectuarea si achitarea comenzii cu minimum 2 zile inaite) compania MIA FLORI pastreaza dreptul de a anula si a rambursa banii fara compensatii adaugatoare sau poate fi livrat a doua zi.

CHELTUIELI SUPLIMENTARE

Pe site-ul Miaflori.md sunt excluse tarifele ascunse, percepute clientului. La achizitionarea produselor de pe acest site, nu se percep comisioane suplimentare. Costul final al produsului, platit de catre client, este determinat tinand cont de pretul produsului, precum si de costul livrarii acestuia.

RETURNAREA PRODUSELOR

Procedura și termenii de reântoarcere a banilor depinde de ce metodă de plata ați ales. Dacă metoda de plată a fost efectuată prin achitarea cu cardul, returnarea mijloacelor financiare are loc doar pe contul de card cu ajutorul căruia s-a efectuat achitarea.

Anularea unei comenzi poate fi efectuată doar prin telefon sau la oficiu cu minim 5 ore în prealabil pentru comenzile în Chișinău și cu 24 ore în țară, și doar în cazul în care comanda nu a fost deja pregătită. Comenzile internaționale nu se anulează.

În cazul anulării comenzii (nu mai mult de 24 de ore), garantăm returnarea banilor achitați. Taxa bancară va fi dedusă din suma returnată.

Clientul are dreptul sa solicite despagubiri suplimentare, in cazul in care achizitia acestuia este de proasta calitate sau are un prejudiciu grav. Plangerile si reclamatiile clientilor sunt acceptate in termen de 24 de ore de la primirea produsului de catre acestea. Clientul trimite o cerere, in care indica motivul rambursarii imediate a banilor, la manager@miaflori.md. Cu toate acestea, daca produsul este deteriorat ca urmare a actiunilor destinatarului insusi, atunci, in acest caz, nu se efectueaza restituirea banilor.

DREPTUL DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.miaflori.md, inclusiv textele, imaginile, graficele, materialele video, ideile, codurile, design-ul sonor s.a. este proprietatea companiei MIALIT-M SRL. in acest caz, compania nu garanteaza lipsa de erori pe site, precum si faptul ca continutul corespunde 100% cu realitatea. Copierea si tiparirea continutului site-ului este permisa numai in scopul plasarii comenzii pe www.miaflori.md. Publicarea acestor informatii pe alte resurse, fara consimtamantul scris al administratiei www.miaflori.md, este strict interzisa!

CONFIDENTIALITATE

Miaflori.md are dreptul de a stoca datele personale furnizate de client. acestea pot include numele, adresa, numerele de telefon ale clientului, precum si informatii despre utilizarea site-ului web Miaflori.md. Datele salvate pot fi utilizate de catre administratia Miaflori.md exclusiv in urmatoarele scopuri:

*Garantăm că datele utilizatorilor nu sa fie vândute, transmise sau publicate fără consimțământ.

LITIGII SI CONFLICTE

Miaflori.md este interesata sa rezolve orice dezacorduri cu clientul, strict prin mijloace pasnice. Daca un astfel de principiu nu este acceptabil pentru nici una dintre parti, atunci acest litigiu va fi examinat in conformitate cu normele actualei legislatii a Republicii Moldova, cu posibila implicare a instantelor.

DISPOZITII FINALE

Concomitent cu inregistrarea comenzii si achizitionarea produsului, clientul isi exprima acordul cu toate punctele enumerare mai sus, echivalente dupa importanta cu termenii contractului juridic.

Daca livrare Flori Chisinau, atunci - Miaflori.md

Adresele magazinelor noastre
Adresa
str. Albisoara, 82/8
Tel: +373 (79) 040508