Livrare Flori in Chisinau si Moldova la domiciliu

Livrare Flori gratuita in Chisinau cu metode de plata

Metode de plată:

Alegând plata online prin card, veți fi redirectionați pe pagina sitemului de plata Victoriabank, unde introduceți datele cardului: Numarul cardului din 16 cifre, numele și prenumele, codul ccv, și data expirării cardului.

În urma plasării comenzii cu această metoda de plată, curierul se va apropia la adresa unde vă aflați. O puteti achita cheș sau cu ajutorul cardului. Această modalitate este valabila doar în Chișinau!

Plata în florăria noastră sitiuată la adresa or. Chisinau str.Albisoara 82/8 of 317 o puteți face de luni până duminică, între orele 9:00-19:00. Aici aveți posibilitatea de achita cash si cu ajutorul cardului.

LIVRAREA GRATUITA PRIN CHISINAU

In limitele orasul Chisinau livrarea buchetelor comandate se face gratuit. In afara Chisinaului, florile sunt livrate pentru o taxa suplimentara, a carei valoare depinde de destinatie. Exista, de asemenea, o livrare non-stop a florilor, care este inregistrata si platita in prealabil, in timpul programului de lucru al biroului MiaFlori zilnic de la 09:00 pina la 19:00. Precizia livrării este de +- 30 de minute.

Suma minima a comenzii este de 500 lei.

FOTOGRAFII SI SMS-URI DUPA LIVRARE - GRATUIT

Serviciile de fotografiere si de trimitere a sms-urilor, se ofera in limita posibilitatilor. Acest serviciu este gratuit pentru toti clientii MiaFlori.


FORTA MAJORA SI ALTE CIRCUMSTANTE

Indicarea in comanda a unor informatii incorecte sau incomplete, duce la necesitatea re-livrarii. Costul sau, in acest caz, va fi de 100 lei, plus tariful pentru livrarea catre o anumita localitate. Acest lucru se aplica si cazurile in care comanda achizitionata nu poate fi transmisa prin rude, colegi si prieteni. In cazul in care comanda nu este livrata la timp din vina companiei MiaFlori, atunci intreaga suma platita pentru livrare este returnata clientului.

Datele incomplete, intensitatea traficului, accidentele rutiere si alte circumstante de forta majora, pot duce la intreruperea livrarii la timp. In acest caz, suma platita pentru livrare nu este returnata clientului.

TERMENII DE OFERTA A SERVICIILOR

Folosirea site-ului www.miaflori.md si a serviciilor sale inseamna acceptarea termenilor si conditiilor stabilite in aceasta sectiune. Indiferent de statutul dumneavoastra juridic, persoana care utilizeaza acest site (denumita in continuare Utilizator) se angajeaza sa citeasca cu atentie conditiile si regulile de utilizare a acestui site, enumerate pe aceasta pagina si apoi sa confirme acceptarea neconditionata a acestor termeni. Proprietarul si administratorul acestui site este MIALIT-M. Neconcordanta cu termenii si conditiile mentionate, este exprimata prin incetarea utilizarii acestui site.

DESCRIEREA PRODUSELOR PROPUSE

Descrierea produselor este completata de fotografia acestora. In absenta unui produs anume, a culorilor necesare sau a altor componente ale buchetului, se face o inlocuire cu un produs similar ca aspect si valoare. Utilizatorul poate comanda, dupa preferinta, un buchet care nu are analogi pe site, in deplina conformitate cu propriile dorinte, dar in acest caz, costul este calculat individual.

POLITICA DE PRET

Pretul final este acel confirmat la executarea comenzii. Daca pretul sau orice caracteristica a produsului este depistat ca fiind incorect indicat pe site-ul www.miaflori.md, sau daca livrarea nu a fost inca efectuata, operatorii site-ului contacteaza Utilizatorul pentru a confirma pretul real. in absenta unei legaturi telefonice cu utilizatorul sau daca utilizatorul a refuzat sa cumpere la pretul nou, aceasta comanda va fi anulata de pe site si Utilizatorului i se va restitui toata suma platita. Administratia www.miaflori.md isi rezerva dreptul de a modifica oricand preturile publicate pe site, la discretia sa.

GARANTII SI LIMITARI

Miaflori.md nu este responsabil pentru restrictionarea sau incetarea accesului la site in decursul oricarei perioade de timp, care a survenit din motive tehnice, comerciale sau altele. in plus, Miaflori.md are dreptul sa suspende sau sa opreasca complet functionarea acestui site, fara notificari suplimentare. Miaflori.md nu are nici un fel de obligatii de a actualiza acest site. In acelasi timp, Miaflori.md are dreptul, in orice moment, sa modifice partial sau complet continutul informatiilor furnizate pe site, fara o notificare prealabila catre Utilizator.

Miaflori.md nu numai ca nu garanteaza disponibilitatea absoluta in depozit a tuturor produselor afisate, dar are si dreptul de a refuza executarea oricarei comenzi fara a explica motivele. In acest caz, clientului i se returneaza toti banii platiti de acesta pentru comanda data. In cazul in care produsului i-au fost cauzate daune grave sau nu poate fi livrat, atunci clientul are dreptul sa ceara alte compensatii, fara a lua in considerare restituirea sumei deja achitate de acesta.

CHELTUIELI SUPLIMENTARE

Pe site-ul Miaflori.md sunt excluse tarifele ascunse, percepute clientului. La achizitionarea produselor de pe acest site, nu se percep comisioane suplimentare. Costul final al produsului, platit de catre client, este determinat tinand cont de pretul produsului, precum si de costul livrarii acestuia.

DREPTUL DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.miaflori.md, inclusiv textele, imaginile, graficele, materialele video, ideile, codurile, design-ul sonor s.a. este proprietatea companiei MIALIT-M SRL. in acest caz, compania nu garanteaza lipsa de erori pe site, precum si faptul ca continutul corespunde 100% cu realitatea. Copierea si tiparirea continutului site-ului este permisa numai in scopul plasarii comenzii pe www.miaflori.md. Publicarea acestor informatii pe alte resurse, fara consimtamantul scris al administratiei www.miaflori.md, este strict interzisa!

CONFIDENTIALITATE

Miaflori.md are dreptul de a stoca datele personale furnizate de client. acestea pot include numele, adresa, numerele de telefon ale clientului, precum si informatii despre utilizarea site-ului web Miaflori.md. Datele salvate pot fi utilizate de catre administratia Miaflori.md exclusiv in urmatoarele scopuri:

LITIGII SI CONFLICTE

Miaflori.md este interesata sa rezolve orice dezacorduri cu clientul, strict prin mijloace pasnice. Daca un astfel de principiu nu este acceptabil pentru nici una dintre parti, atunci acest litigiu va fi examinat in conformitate cu normele actualei legislatii a Republicii Moldova, cu posibila implicare a instantelor.

DISPOZITII FINALE

Concomitent cu inregistrarea comenzii si achizitionarea produsului, clientul isi exprima acordul cu toate punctele enumerare mai sus, echivalente dupa importanta cu termenii contractului juridic.

Daca livrare Flori Chisinau, atunci - Miaflori.md

Adresele magazinelor noastre
Adresa
str. Albisoara, 82/8
Tel: +373 (79) 040508