Online magazin de flori in Moldova. Livrare flori Chisinau.

Magazinul online de flori Mia Flori ofera o gama larga de produse florale uimitoare! De la noi puteti procura buchete de flori in Moldova originale, compozitii incantatoare din flori, flori de camera frumoase, precum si cadouri minunate la aceste flori! Aici puteti sa comandati si multe servicii legate de lumea frumoasa a florilor.

Zilnic de la 09:00 pina la 20:00, cream si livram oriunde in Moldova, cele mai deosebite feluri de buchete, pentru orice eveniment. La aceste creatii de arta florala lucreaza floristi profesionisti. Florile sunt crescute individual in serele noastre, precum si cumparate direct de la producatorii olandezi.

Denumirea juridica a societatii: "MIALIT-M" SRL

SERVICIILE NOASTRE

Clientii magazinului online Mia Flori beneficiaza de o varietate de servicii specializate, cum ar fi:

ECHIPA NOASTRA

Colectivul Mia Flori este alcatuit din floristi profesionisti, care sunt bine cunoscuti cu tendintele moderne ale cursului de moda. Calitatea inalta a activitatii noastre se realizeaza datorita unei interactiuni clare si bine coordonate a tuturor diviziunilor companiei, dintre cele mai vizibile fiind urmatoarele:

angajatii nostri, in permanenta urmeaza cursuri specializate de imbunatatire a maiestriei, inclusiv cursuri de master-class cu titlu de autor si cursuri de floristica.

ISTORIA NOASTRA

2015 - fondarea companiei Mia Flori. Deschiderea primei sere din or. Colonita.

2016 - calitatea ridicata a plantelor noastre si audienta din ce in ce mai mare din partea cumparatorilor, a contribuit la deschiderea a inca doua sere.

2017 - la cererea cumparatorilor, in Chisinau, str. albisoara 80/5 am deschis un magazin de flori de firma, Mia Flori.

2018 - a fost deschis studioul floral Mia Flori. Acum, produsele pot fi achizitionate si din magazinul online al companiei http://miaflori.md/.

REUSITELE NOASTRE

Au fost livrate 2837 de comenzi.

Peste 150 de buchete de flori cu drept de autor in catalogul online, care este in continua dezvoltare.

Zilnic, mai mult de 15 zambete si cuvinte pline de bucurie si de recunostinta, din partea clientilor!

DESERVIREA NOASTRA ONLINE

Comanda poate fi emisa zilnic, 7 zile pe saptamana. Intreaga procedura de inregistrare dureaza nu mai mult de 5 minute. Livrarea se face pe intreg teritoriul Republicii Moldova.

Daca livrare livrare flori in Moldova, atunci - Miaflori.md

Adresele magazinelor noastre
Adresa
str. Albisoara, 82/8
Tel: +373 (79) 040508